Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och festvåningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 489 | 33 588 | 21 698 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 407 | 4 564 | 1 542 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 414 | 4 563 | 1 528 |
Årets resultat (tkr) | 822 | 2 703 | 1 362 |
Summa tillgångar (tkr) | 12 367 | 16 094 | 16 185 |
Antal anställda | 15 | 16 | 13 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 489 | 33 588 | 21 698 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 407 | 4 564 | 1 542 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 414 | 4 563 | 1 528 |
Årets resultat (tkr) | 822 | 2 703 | 1 362 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 72 | 55 | 62 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 12 295 | 16 039 | 16 123 |
Tillgångar (tkr) | 12 367 | 16 094 | 16 185 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 840 | 7 018 | 6 315 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 509 | 1 149 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 7 018 | 7 926 | 9 870 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 12 367 | 16 094 | 16 185 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 100 | 4 000 | 2 000 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 16 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 766 | 2 099 | 1 669 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.3% | 13.6% | 7.1% |
Soliditet | 39.8% | 48.8% | 39.0% |
Kassalikviditet | 171.1% | 199.1% | 161.0% |
Winterviken - Festvåning - Café - Konferens AB ingår i en koncern med 5 bolag. Moderbolag är Winvik Holding AB och koncernmoderbolag är Aujalay Stockholm AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och festvåningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.